Effektiv städfirma

Det finns en städfirma i stan som jag vill rekommendera. Det är bannemej inte ofta jag rekommenderar något här i bloggen men trender är till för att brytas – inte sant? Jag talar om denna städfirma eftersom jag själv haft att göra med dem i snart ett år. Ja, detta är heller inget som ni direkt bekantats med tidigare. Det har inte att göra med att jag anlitat en städfirma för regelbunden städning. Utan det har att göra med att jag väldigt sällan tycker att det är en bra idé att dela med sig av uppgifter om privatlivet. Nej, sådant håller jag helst för mig själv.

Så även idag, gott folk. Så ni som tror att detta inlägg om städfirman ska ta upp hur vi använder oss av den – ja, ni kommer tyvärr att bli besvikna. Jag kommer att tala om denna städfirma i mer generella termer och jag hoppas att detta ger något slags värde. Oavsett vad så kör vi nu.

Jag måste först och främst hylla enkelheten hos vår städfirma. Ingenting, under det år vi anlitat dem, har varit problematiskt. Det måste ändå kunna ses som unikt? Jag menar: Nu har inte vi någon erfarenhet av städfirmor tidigare men man har ju köpt tjänster och varor i över 20 år. När någonting pågår under så lång tid som under ett år skiter det sig väl alltid på ett eller annat sätt? Eller hur? Nej, inte med vår städfirma inte. Det har verkligen varit ett sömlöst förhållande, och tjänsterna speglar dessa sömlöshet. Vi är otroligt nöjda med detta.

Det ska också sägas att alla villkor, kostnader, tidsscheman, tjänster osv alltid har varit klockrent. Vi har alltid getts koll på läget av städfirman. Detta utan att för den sakens skull känna att vi kontaktas för ofta. Vi har fått en bra överblick av planen med arbetet, men arbetet sköter de förstås utan vår hjälp eller inblandning. Det var precis vad vi ville ha när vi valde städfirma – och här är vi nu!

Sedan vill jag också tala om hur oerhört effektiv städfirman i fråga är. Jag kan faktiskt inte riktigt förstå hur de kan få det så otroligt rent på så otroligt kort tid. Nej, det är och förblir en gåta angående vår städfirma. Vanligtvis tar jag barnen och går ut på en promenad när de är på besök och när vi kommer tillbaka – ca 45 minuter till en timme senare – så är det skinande rent i hela hemmet. Hur är det ens möjligt?